Zwembaden versus natuurlijke baden


Mijn zesde week is alweer voorbij, de tijd gaat echt ontzettend snel! Deze week hadden we een bijzonder verzoek; Justin Bieber’s agency belde naar de praktijk, voor een behandeling voor Mr. Bieber himself! Hij wou een speciale behandeltechniek waar Peter vanaf weet, maar helaas heeft Peter het afgeslagen. Hij vond het teveel gedoe met de hele entourage, vertrouwenscontracten en hij moest dan waarschijnlijk naar het eiland waar Bieber verbleef. Bieber is ondertussen weer verder getrokken, hij was maar even in Noosa voor zijn concert in Brisbane vorige week, dus een nieuwe kans dat hij de praktijk opbelt zit er niet in. Een leuk verhaal voor de patiënten gaf het wel :).

Op stage gaat het ook nog steeds erg goed! Het lijkt de afgelopen twee weken alsof de dagen nog sneller gaan, maar dat komt misschien ook doordat ik nu veel meer dingen zelfstandig doe en patiënten zelf behandel. Op vrijdagmiddag heb ik een vriend meegenomen naar the Fairy Pools. Hij was er nog nooit geweest (ondanks dat hij hier een halfuurtje vandaan woont), dus het was leuk om hem een keer iets nieuws te laten zien in plaats van andersom.

 

 

<- Noosa National Park vanaf de Fairy Pools.

 

 

 

 

 

Over ‘pools’ gesproken, dit weekend had ik ook mijn eerste Australische pool/House warming party! Goeie vrienden van een vriend van me gaven het en hoewel ik eerst mijn twijfels had over erheen gaan, ben ik zo blij dat ik uiteindelijk gegaan ben! Het was erg leuk en het huis was zo mooi! Het huis wordt gedeeld door een aantal jongens dus het was best groot. Één van de jongens heeft Nederlandse ouders en hij sprak zelf ook Nederlands. Het was ontzettend raar en onwennig om met hem Nederlands te praten, ik moest er heel erg bij nadenken en het ging totaal niet vloeiend. Ik hoop maar dat ik nog normaal Nederlands kan praten als ik terug ben.

 

 

 

<- Het zwembad!