Mijn laatste stageweek!


Daar is het dan, het moment waar ik zo tegenop heb gezien. Mijn allerlaatste week in Noosa. Aan de ene kant kijk ik uiteraard erg uit naar mijn reis en naar het terugzien van iedereen in Nederland, maar ik ga Noosa, mijn vrienden en collega’s zo erg missen. We hebben gelukkig wel een erg leuk afscheid gehad! Vrijdagavond hebben we met alle fysiotherapeuten en de secretaires een Sausage sizzle gehouden. We hadden een openbare BBQ gepakt en daar worstjes gebakken en er was brood en andere lekkere versnaperingen. Daarna zijn Peter, Niels, Johan en ik nog uit geweest. Het was een ontzettend leuke avond!

 

 

 

 

 

 

Maar voor deze Sausage sizzle moest ik natuurlijk wel mijn stage goed afsluiten, en om stage af te sluiten moet er een beoordeling komen! Deze kreeg ik gelukkig vroeg in de week, dus dan hoefde ik me daar de rest van de week niet druk om te maken. Het eindresultaat: een 8,3! Ik ben er super blij mee! Peter nam zelfs de gelegenheid aan om me mee uit lunchen te nemen, en daar de beoordeling te bespreken!

De “positief-afgeronde-stage-lunch” ->

 

 

 

 

 

 

 

Ook heb ik deze week wel tot twee keer toe een kano/kayack tour gedaan! Mijn Australische ouders gaan elk vrijdagochtend kayacken, en aangezien het mijn laatste vrijdag was, besloot ik eens een keer niet lui te zijn en mee te gaan. Het was een prachtige ochtend, en meteen een goeie work-out voor mijn armen! De andere tour was op de Noosa Everglades! Dit is een gedeelte van de rivier waarbij het water net een spiegel is! Er is één andere plek op de wereld waar dit te zien is, en dat is in Florida, maar helaas zijn daar ook krokodillen. Het water in de Everglades is super schoon (PH waarde van 4,5) en het water in de rivier krijgt elk jaar een topscore voor schoon water. Het was een prachtige tour en we hebben een gedeelte ervan dus ook met een kano gedaan!

 

<- De Noosa Everglades!

 

 

 

 

 

Ochtend kayack sessies!->

 

 

 

 

Morgen begint mijn reis! Ik zal beginnen op Fraser Island, en daarna verder Noord gaan. De afgelopen 16 weken heb ik hier elke zondag een verhaal geplaatst. Aangezien mijn weken er nu een stuk anders uit gaan zien, en ik niet altijd overal tijd/internet zal hebben, zal ik niet meer elke zondag iets posten. Ik zal uiteraard mijn best doen om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden, maar de dagen waarop ik iets plaats zullen wat meer willekeurig zijn!