Kroketten en promotie!


Deze week heb ik promotie gemaakt! Met de afwezigheid van meerdere fysiotherapeuten, zijn er ook een heleboel behandelkamers leeg en in onze gang zijn mijn stagebegeleider en ik nog maar de enige. Vandaar dat het ons goed leek om deze gang tot onze eigen vleugel te benoemen!

 

 

 

Peter en ik bij onze ‘Rehab Wing’ ->

 

 

 

 

 

Door deze verandering in fysio bezetting, hebben we het ook erg druk gekregen. Veel van de patiënten van de afwezige therapeuten zijn nu verdeeld over de overgebleven therapeuten. Zelfs de agenda voor volgende week zit al helemaal vol! Aan de ene kant natuurlijk leuk en een hele goeie uitdaging voor ons als studenten, maar aan de andere kant maakt het het ook lastig om bepaalde patiënten in de agenda te krijgen. Zo hadden we afgelopen week op één dag wel zes nieuwe patiënten! Als je natuurlijk net begint als fysiotherapeut is dat niet zo gek, maar mijn stagebegeleider werkt hier nu toch al behoorlijk lang en is tevens de baas van de praktijk, dus dan verwacht je niet zo gauw dat er nog dagen zijn waarvan bijna de helft van je patiënten nieuw is, en waarvoor je dan liever even wat meer tijd uitrekt, in plaats van het gegeven halfuur.

Het begint overigens ook af te koelen hier in Noosa. De hele week is het al aardig regenachtig. Het is zelfs zo erg dat ik maar wollen sokken gekocht heb, voor ‘s avonds. Ook het surfen was deze week dus in de regen. Dat maakte dan weer wel dat het een stuk rustiger was op het strand en er daardoor nu meer parkeerplek was. Na het surfen in de regen hadden we wel wat warms verdiend, dus we zijn naar een Dutch Bakery geweest! Ze hadden niet zoveel keus als bij een normale snackbar, maar toch wel kroketten en frikandellen!

<- Een deel van het menu van de Dutch Bakery!

 

 

 

 

 

 

Dat het weer dan wat minder mag zijn, betekent nog niet dat het uitzicht er ook minder op wordt! Noosa blijft me verbazen, ook deze week weer! Ik kon dan in het weekend wel niet naar het strand om bij te bruinen, maar ik kon wel heerlijk rustig langs de zee zitten en mijn boek uitlezen. Het nationaal park blijft altijd prachtig om te zien, en het is op sommige plekken zo lekker stil. De ideale zondag; het lezen van mijn boek met uitzicht op de surfers!

 

 

 

 

 

 
Daarnaast heeft onze Australische moeder ons ook meegenomen naar Mount Coolum voor Moederdag! Ik wou deze berg graag nog bewandelen voordat ik wegga, dus dit kwam als geroepen! We waren er vlak voor zonsondergang en het was weer adembenemend mooi! Geen camera die de prachtige realiteit kan vastleggen, maar het geeft toch een indicatie:

<- Mount Coolum tijdens de zonsondergang!